Ammoniakk lukt av svette

Dette er et vedvarende fenomen/ som har vart spesielt . De siste halvåret har jeg oppdaget at det lukter amoniakk etter trening. Trodde først det var utstyr og klær, men etter at dette nesten har blir .

Dette er veldig pinlig, men de siste månedene har jeg begynt å svette mye, og svetten min lukter rett og slett kattepiss! Har lest litt og funnet ut at det lukter salmiak av svetten når muskler forbrennes. Og bare fordi det lukter amoniakk(salmiakk) når du trener er det ikke dermed . I tillegg til vann inneholder svette salt, natriumklori urea, feromoner og små.

Det som lukter av svette er ammoniakk som dannes av at bakterier på huden som . Jeg har i lengre tid hatt ei utrolig sterk salmiakk lukt av svetten min. At svetten lukter ammoniakk skyldes at kroppen din forbrenner proteiner i . Intensiv trening = ammoniakk, hvordan få bukt med dette. Forum › Trening og kosthold › Kosthold og kosttilskuddBufretLignende24. Jeg sliter med en vanvittig ammoniakk lukt som inntrer ca 30.

Tips for å få vekk svettelukt fra treningsklærne: Ha litt eddik sammen med . Det som lukter av svette er ammoniakk som dannes av at bakterier på huden som bruker urea som energikilde og bryter det ned til ammoniakk . Stram Lukt etter treningsøktene – Slankenett.

BufretLignendeinnlegg – ‎forfattereStram Lukt etter treningsøktene. Lukten kan minne om urin eller sur svette :). Spiser man For mye proteiner kan man også lukte amoniakk, det lukter litt som . Jeg har opplevet de siste gangene og et par ganger før at T-skjorten (klissvåt av svette) lukter sterkt av amoniakk etter trening. Visste du at den som trener ofte svetter mer enn en person som er inaktiv?

Den kan kanskje sammenlignes med lukten av ammoniakk. Et utslipp av ammoniakk lukt virkelig slite og bekymring. I kombinasjon med den svette av blekemiddel i undertøy, er en slags lukt av ammoniakk dannet. Jeg har nettopp dette problemet med amoniakklukt av svetten. Dersom du svetter unormalt mye eller lite, kan det en sjelden gang skyldes.

Lukt av svette er også et velkjent fenomen, se bare på salget av deodoranter og . I det siste så har jeg merket en smygende ammoniakklukt av svetten min gjennom treningen. Har et relativt høyt inntak av proteiner, så regner . Noen andre som kjenner en slags salmiakk lukt når de trener. Luktet salmiakk/amoniakk da jeg snøt meg og dro av meg treningstrøya. Høyt proteininntak = Amoniakk lukt av svette ? Leste en meget interessant svar fra deg angående inntak av proteiner fra en annen spørsmålsstiller. Ammoniakklukt under trening – posted in Helse: Enkelte ganger når jeg trener(styrke) merker jeg at svetten min lukter ammoniakk.

Unntatt ett: det lukter litt ammoniakk av meg. Amoniakk er ellers en vanlig bestanddel i svette. Foot lukt er ikke bare et problem for svett idrettsutøvere; hver enkelt av oss kan al opplever dette ubehagelig tilstan spesielt i de varme sommermånedene.