Ammoniakk lukt fra underlivet

Side av – Sliter sånn med vond lukt fra underlivet. Amoniakk lukt kjenner er ofte ett tegn på diabetes, men da lukter det helst fra . Noen andre som får sterk lukt nedentil når dere går gravid. Hei, da jeg var gravid sist luktet det veldig sterkt av underlivet. Hvordan lukter det fra underlivet deres nå?

Jeg sliter med en del lukt i underlivet, som minner om salmiakklukt eller lignende. Jeg vasker meg regelmessig, men lukten kommer etter bare . Utslipp av ammoniakk lukt – Om helseomhelse. BufretEt utslipp av ammoniakk lukt virkelig slite og bekymring. Normalt underlivet av kvinner kommer med de gode bakteriene som bekjempe fremmede bakterier og . Men vi ønsker i hvert fall ikke å lukte vondt der nede. Nøyaktig hvordan det skal lukte av en kvinnes underliv er mye diskutert, men en ting . Ellers kan lukt fra underlivet skyldes sopp som ikke er så uvanlig.

Det kan også skyldes en forstyrret bakterieflora som kalles skjedekatarr eller bakteriell . Etter at jeg ble gravid er jeg plaget med skikkelig vond lukt fra underlivet. Salmiakklukt (amoniakk) er vanligvis en klar indikasjon på dette, . Noen ganger lukter jeg det gjennom buksene mine, så ille er det. Jeg spyler alltid underlivet med dusjen og dusjer annenhver dag. Bruker for mye kan også bry dine gjester, siden ammoniakk lukter mye som urin.

Pass på at blandingen vil være tørr før du har noen selskap over. Jeg lukter skikkelig stramt av underlivet, nesten som salmiakk. Kan det komme av alle antibiotikakurene jeg har hatt de siste 2-mnd?

En annen årsak til en ammoniakk urin lukt kan være en underliggende urinveisinfeksjon. Infeksjoner i urinveiene er betydelig vanligere hos kvinner med over . Lukt i underlivet – posted in Helse: Hei! Har et spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg me da jeg er litt nysgjerrig.

Kløe, svie og smerter ved vannlating eller samleie. Når sambo og jeg har hatt sex og jeg legger meg til å sove med godsakene inni meg, oser det en slags salmiakklukt av meg neste dag. Spise asparges kan resultere i en sterk ammoniakk-lukt. Undertøy laget av syntetiske fibre som nylon og polyester kan irritere underlivet, og skaper et naturlig . SIDE2): Underlivet er kanskje ikke det man snakker høyest om, forståelig nok.

Det er en privat greie og det er ikke det mest naturlige temaet . Urinen lukter annerledes og ubehagelig – hva kan det skyldes? Startsiden har oversikt over de beste bloggene og nettstedene med fokus på helse og livsstil. Unngå alle vaskemidler med ammoniakk i da urin inneholder.

Dette kan gi diareplager, ofte med lys, skummende og illeluktende avføring som flyter på vann og er v. Lukten forårsakes av at det dannes ammoniakk.