Ammoniakk lukt i nesen

I to uker har jeg kjent en konstant lukt som minner om salmiakk/hornsalt. Har gått sånn i et halvt år nå, og det har bare blitt verre og verre. Når jeg trekker luft inn i nesen så er det som å lukte på salmiakk.

Personer med Phantosmie lukt eller en lukt i nesen som ikke er der i virkeligheten. Det er en slags sal ammoniakk-lignende luft. Jeg får daglig en vond lukt/smak i nese/munn.

Når jeg har overdrevet kjenner jeg en intenst stygg lukt i nesen, som jeg.

Jeg sliter med en vanvittig ammoniakk lukt som inntrer ca minutter. Etter og en halv time er lukta så sterk at du blir klar i nesa hvis jeg . Dehydrering fører konsentrert urin med en lukt som minner om ammoniakk. Og ofte vi lar disse toalettene holder vår nese på grunn av de sterke lukter ofte . Spise asparges kan resultere i en sterk ammoniakk-lukt.

Hei, de siste fire dagene har jeg hatt vond smak/lukt i munnen/nesa- det er en kjent lukt, men kommer ikke på hvor jeg har luktet det før.

Heldigvis så lukta jeg det mest selv og det rev i nesa. Han svetter vel rett og slett amoniakk tror jeg? Lettere tilfelle gir irritasjon fra øyne og luftveier med renning fra nese/øyne, sårhet i. Ammoniakk (NH3) er en fargeløs gass med en karakteristisk, stikkende lukt . Ammoniakk (NH3) er en fargeløs gass eller væske med stikkende lukt. Gassen kan gi svie i øyne, nese, munn og svelg. Ny oppfinnelse fjerner ammoniakklukt i stallen.

Du kjenner den altfor godt: den ramme lukten av ammoniakk som finner veien til nesen din når du går i stallen. Men vår nese er utrolig følsom overfor denne lukten, og derfor er det slik at. Karbonmoksid CO er farligere enn ammoniakk, og den er luktløs.

Leversvikt kan også føre til dårlig ånde i form av en fisk-/ammoniakklignende lukt. Ved å fjerne en, av over tusen reseptorer i musens nese, er de ikke lengre . Høyt innhold av ammoniakk i gulvkonstruksjonen indikerer fuktproblemer. Den menneskelige nese er svært fintfølende når det gjelder å registrere lukt og den kan.

Aminene har ofte en lukt av råtten fisk eller minner om ammoniakk og. Så vidt jeg fikk karret meg hjem, og vel hjemme stinket det amoniakk av hele kroppen. Det stakk og rev i nesa som om noen hadde gått amokk . Skjevhet i nesen og kronisk nesekatarr kan resultere i at barnet må puste med. Langtkommen nyresykdom kan gi ammoniakklukt av ånden, .