Bredbandsbolaget router problem

Problem med uppkopplingen kan bero på inställningar i din router. Här får du hjälp att identifiera och lösa eventuella fel. Din inkopplade dator och/eller router förnyar den tilldelade IP-adressen.

Om problemet försvinner när routern kopplas bort – kontakta din routersupport för . Läs mer här om vad du kan göra om du har problem att ansluta till internet. Prova alltid att starta om ditt bredban modem eller router. Som jag förstår det är egentligen problemet att en pålitlig gbit-router kostar strax runt 3000-4000:- vilket skulle bli rätt dyrt för BBB.

Tappar internet ofta med Bredbandsbolaget? Bredbandsbolaget (BBB) och IPTV: Kan man undkomma deras. Bredbandsbolaget router wireless problem – Nätverk och.

BufretLignendeOversett denne sidenOm du vill se mer från Bredbandsbolaget på Facebook loggar du in eller skapar. Jag försökte flera gånger förklara att jag inte talade om problem med att pinga . Har du hördt vad 2kunder säger om Bredbandsbolaget? Dem löser inte problem särskilt bra haft så dåliga upplevelser som varit som.

Möjligvis kan det ju då gå att koppla in egen router med wifi. Men nej samma problem återstår på min nyinköpta macbook air, iPhone 5S, .

Hallå, jag har BBB 100/som jag har via en Zyxel router som BBB har skickat ut till mig. Problemet är att den suger, så fort den belastas med . När jag ringde och tecknade abbonemanget så frågade jag givetvis om det gick med tv-boxen genom routern. Efter åtskilliga timmar i supportsamtal med både Bredbandsbolaget och Apple. Rekommenderades att köpa en router för att lösa problemet. Bredbandsbolaget och har problem med dina tjänster, ring vår kostnadsfria support på 0770-7000.

Ska prova från Net1-routern senare och se om jag har samma fenomen där. Bredbandsbolaget har nu stängt all åtkomst till admingränssnittet för att skydda kunder från vissa säkerhetsproblem. Lovade att ni ska kolla på problemen och att det hela är konstigt. Jag har alltså Bredbandsbolaget ADSL med modem/switch (troligen Xavi 5222) och har problem med att BBB bara delar ut IP-adresser.

Har i över månader haft problem med bredbandet hemma i. Men den skitrouter de skickar ut kan endast garantera detta om man kör med . Men problemet är ju att jag inte kommer in på routern för att öppna den. Nätverket – hårdvara: Är Netgears trådlösa routrar inte kompatibla med BBB:s (fiber)internet? Så mycket strul och problem jag haft och bara får svaret Starta om datorn och routern. Problem att koppla ihop modem +router + switch – postad i Allmänna datorfrågor: Hej, Har nyligen skaffat mig bredband hos Bredbandsbolaget .