Canal digital go tilkoblingsfeil

Jeg får tilkoblingsfeil på go-tjenesten (parabol). Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Canal Digital Norge på Facebook. To see more from Canal Digital Norge on Facebook, or create an account.

Tilkoblingsfeil – Feil ved tilkobling til GO-tjenesten. Hei, GO tjenesten sluttet å virke tre dager etter at vi fikk ny dekoder. Du vil også miste tilgang til Canal Digital Go. Ikke glem å teste ut underholdningstjenesten Canal Digital GO . Velger ja, når jeg så prøver å gå inn på Go, får jeg meldingen Tilkoblingsfeil. Koble den medfølgende antennekabelen (merket Canal.

Digital) fra ditt. I et halvt års tid har norske Canal Digital-kunder hatt muligheten til å laste ned Canal Digital Go-appen og bruke denne for å kose seg med . of – Samletråd om Canal digital sin PVR HD-dekoder. Jeg får fremdeles error når jeg prøver å koble opp mot Go tjenesten.

Besteforeldre router: mac 02:ER:94:AT:GO:får ip 192. Dette var skrevet for en bruker som hadde Canal-Digital som leverandør, . Canal Digital GO gives you a new dimension to your TV-subscription! The official Declaration of conformity may be found at go to Support Search Product. The official Declaration of conformity may be found at go to Support Search. ZyXEL P8702N for kunder med bredbånd på coax-kabel fra Canal Digital Kabel.

Not available when Antenna Source is set to Canal Digital. Press the △ button to go to Select a Network, and. Heisann, jeg får opp tilkoblingsfeil, har dere noe dataproblemer? Ikke får jeg hjelp hos canal digital for de sier dette er deres bord.

Eksklusivt i WiMP: Diverse artister: Go’Natt Vol. Fikk ny HDPVR dekoder for ca 1-uker siden. Når jeg prøver å koble meg opp mot GO-tjenesten får jeg følgende feil: Tilkoblingsfeil – Feil ved tilkobling til .