Ditec behandling erfaring

Jeg har enda ikke sett en eneste Ditec behandlet som har mindre riper enn. Vurderer nå etter å lest litt erfaringer og kommentarer å droppe . Lakkrens og polering hos bilpleiefirma, erfaring.

Fjerning av Ditec-behandling – Eksteriørinnlegg2. Ditec lakkbeskyttelse – Bil – VG Nett Debattvgd. Forbruker › BilBufretLignendeDa har jeg vurdert Ditec-lakkbeskyttelse og lurer på om noen har erfaring med dette?

Iceeye: Jeg fikk Ditec-behandling på min bil år den var ny.

Mange med erfaringer innen polering og lakkbehandling her inne. Kan man selv polere en bil som er ditec behandlet? Jungel av sealers, coaters, forseglinger osvinnlegg4.

Lurer på å ta Ditec behandling på bilen min og lurer på hvilken erfaring dere andre har med denne behandlingen? DITEC Lakkforsegling – Annet BMW og motorpratinnlegg16. BufretLignendeOptimal bilpleie – DITEC Norge.

Vidar Orkelbog har års erfaring innen lakk- og karosseriarbeid og. Har Ditec-behandlet sin Volvo 8i over tjue år. Ditec Lakkbeskyttelse, mer enn års erfaring med Norske forhold.

Eldre biler kan med fordel også behandles med Ditec, men da bør du ta turen innom et . Noen som har gode eller dårlige erfaringer med dette ? En av mine biler er DItec behandlet (20modell) men jeg merker ikke noe forskjell . Er det noen som har samme erfaring med denne type lakkbehandling? Jeg tok Ditec behandlingen pga års lakkgaranti, men hele greier . DiTec gutta var veldig negativ til Permashine, og mente teflon var en. Han har ymse erfaringer med lakkbehandling og gjør en nitidig og . Biler behandlet med Ditec eller tilsvarende lakkforsegling reklamerer ofte med at man slipper å polere, man trenger ikke vaske bilen så ofte, og den vil ha en mer . Min erfaring med lakkforsegling er at det er ganske bortkastede penger, i alle fall hvis.

Ditec som nevnt tidligere er virkelig en bra behandling! Ditec-lakkbeskyttelse og lurer på om noen har erfaring med dette? I tillegg til 500- for første behandling , må den etterbehandles hver 18 . Hvordan er erfaringene med ditec/tefcar-behandling? Bor i sandefjor er vel Ditec som gjelder her.

Har ikke erfaring selv, men kjenner en som har Ditec-behandlet alle sine nye . Er det noen som har erfaring med Ditec eller lignende lakkbehandlingsmetoder? Jeg er fornøy bilen var Ditec-behandlet da jeg kjøpte den så jeg har bare behøvd å etterbehandle . Har vurdert å behandle min nesten nye bil med Ditec en stund. Mens jeg den ene dagen ønsker å gå for denne løsningen, har jeg neste dag . Jeg har købt en skoda superb combi, og overvejer en ditec behandling af bilen, med hvad er jeres erfaring, da jeg synes at 4.