Får ikke inn hd kanaler get

Logg først inn på Min side og kontroller at kanalen du mangler er valgt inn i. Ligger ikke kanalen under Dine kanaler, finn den i valgmenyen og velg Legg til. Får du besøk fra en servicetekniker, installatør eller selger fra Get vil disse alltid .

Står det Du har ikke tilgang til denne kanalen (4) eller Vennligst vent, det kan. Din Get-boks vil så motta en oppdatering innen få minutter, og du får en SMS . Mangler: hdPlutselig få kanaler på GET-boksen – Mobil, iPod og dingser – VG Nett. Forbruker › Mobil, iPod og dingserBufretLignendeVet noen om GET har no prøveordning med mange kanaler i starten?

Og har ikke mulighet til å høre med utleier på en stund. Eventuelt stikk innom Elkjøp, da får du en ny på stedet. Vi har ikke nett, enda vi betaler for det, og vi MÅ bruke kablet nett fordi trådløst ikke. Her burde det gått an å gått inn via internett og sorter kanalene akkurat slik man vil.

Jo forresten så hender det at HD PVR boksen låser seg men ikke noe stort . Blir ikke anbefalingene fulgt kan det føre til hakking på noen/ alle kanaler. Kundens TV må være innstilt på riktig kanal for at TV skal vise bilde og lyd fra dekoder. I går fikk en rekke Get-kunder med HD-dekoder driftsmelding fra selskapet. HD-kanalene i Family HD-pakken, men må .

Samme hvilken kanal jeg prøver å trykke på får jeg beskjed om at jeg ikke har tilgang til. Alle de vanlige kanalene fikk HD bak, og kunne ikke vises. OPPDATERING: Get sliter med kapasiteten på sine nettsider akkurat nå, og det kan være du ikke får logget deg. Du logger deg inn på kundesiden din, følger instruksjonene, og så blir . Boksen har vært en ubetinget suksess for Get, ikke minst på grunn av.

I sommer lanserte Get enda en HD PVR, og selv om den har fått det litt. Akkurat som på den fem år gamle Get HD PVR, den forrige og ikke akkurat. Blant annet strømming av HD-kanaler på flere tv-er, og bedre.

De 3kr ekstra i året Get Box II koster (pluss 4kr i etablering), får man igjen for i . Get box Mikro følger med som standardboks Som Start-kunde får du fast tilgang til de mest populære kanalene, og i. Kunder i bindingstid vil ikke opleve prisendring. Inntil fremmedspråklige kanaler er inkludert i prisen, og disse må aktivt velges inn. Den finner du ved å trykke på HD-kanaler på din fjernkontroll. Fikk ikke inn kanalene før jeg gikk og lag meg.

Lørdag1/3: Jeg ringer til get pga jeg ikke får inn noen kanaler på den nye boksen. Men jeg får opp over 1kanaler og har standardpakken til GET med rundt kanaler. Og om jeg kan stille inn kanaler og tall på fjernkontrollen.

Ikke glem NRK HD og TVH dersom du har disse. Jeg har i en periode vært innehaver av en Get HD PVR. Med en PVR får man også tilgang til en EPG, elektronisk programguide. Først da jeg ikke fikk inn signal på flere kanaler gikk det opp for meg at det kunne være at . Get tilbyr fra før programpakker med HD-kanalene Canal+ Film HD og Canal+ Sport H samt en.

Eurosport HD lagt inn i HD-pakken uten pristillegg. Uten skriftlig tillatelse er det ikke tillatt å gjøre endringer på . Vi tilbyr en HD PVR som ikke bare gir deg muligheten til bestille HD kanaler, men også tilgang til. Hvilke nye tjenester vil jeg få med digital-TV fra NEAS/ Get? Trykk Meny på fjernkontrollen; Velg Instillinger og trykk på OK; Tast inn pinkode (0000). Det står ”Ingen info” i skjermbildet og jeg får ikke leie film, hva gjør jeg?

I leiligheten min får jeg inn Get-kanaler i TV-en når jeg bruker antennekabel fra. Bildekvaliteten er imidlertid ikke så bra på min HD-TV. Hvis du ikke får bilde på skjermen, kan du prøve.

Det skjer ikke mens jeg er inne på en og samme kanal, men av og.