Fornye resept over telefon

Er det noen som vet om man, i normale tilfeller, kan få fornyet resepten på p-piller over telefon, eller har ikke legene lov til å skrive ut resepter . Hjelp, kan jeg bestille ny ppille resept over telefon? BufretLignendeEn resept er en bestilling av et reseptpliktig legemiddel til en bestemt person eller et dyr.

Slike resepter kalles telefon- og telefaksresepter og kan være alle typer resepter. Privatpersoner har ikke lov til å selv fakse over resepter til apoteket. Likeledes vil jeg aldri skrive ut såkalte B-preparater via telefon, det gjelder medisiner som sovemedisin, smertestillende og beroligende.

I tillegg, kan du få utskrift over de gyldige e-reseptene dine på apoteket eller hos. Fornyer du resepten uten legetime, er resepten gratis og du kan gå direkte til . Jeg har ikke barn men fikk høre om denne siden via bekjente som har:) Jeg er en jente på snart 21. Mannen min ringte legen sin i går for å fornye resepten sin, men pga nye regler går ikke dette lengre over telefon.

Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for. Legevakten skriver bare ut resepter som gjelder den akutte. Psykisk syke unge får medisiner, men ikke oppfølging, viser studie.

Det har tidligere vært vanlig å få fornyet resepter over telefonen, men jeg har alltid.