Forvrengt signal rikstv

Ved førstegangsinstallasjon kan det ta opptil minutter (etter at du har satt inn kortet) før du får tilgang til kanalene du . Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra RiksTV på Facebook. Bakkenett/Rikstv – pixelering selv med max.

Samsung dekoder og canal digitalinnlegg21. RiksTV og forvrengte antennesignaler – Data, spill og elektronikk. Her jeg bor, er man pålagt å bruke RiksTV for å få sett på TV.

Men alle andre kanaler gir bare sort skjerm, med info forvrengt antennesignal.

NRK er gratis, så disse er ikke kryptert. NY TV – Svigers – CAM/Riks TV – Forvrengt signalinnlegg13. Forvrengt signal Samsung Ledinnlegg21. Samsung 67 Canal Digital og CAMinnlegg22.

Jeg flyttet hjem om sommeren for ferie og jobb. Så når jeg kom tilbake til leiligheten, så får jeg bare forvrengt signal . Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende12. Kjøpte ny TV til jul, flatskjerm Samsung.

Når jeg skal skru på får jeg ikke fram bilde, bare forvrengt signal.

Vi har fått noen rapporter fra abonnenter som opplever at CAM’en i TV’en slutter å virke. Da jeg slo på tv i går kom bare meldingen forvrengt signal på skjermen. Tekst-tv fungerer, men det hadde jo vært fint å kunne se litt fra f. Forvrengt signal høres jo ut som et mottakproblem.

TV-en mottar signaler, men kun fra betalkanaler (RiksTV) og ikke fra NRK.