Gelenegler steg for steg

Støv vil sees som prikker og streker i de ferdige. Hei, Jeg lurer på om noen dere kunne gi meg en troverdig link der jeg kan lære meg å sette akryl eller gele negler for meg selv?

Se på denne instruksjonsfilmen for å lære trinn-for-trinn hvordan du lager en Peek-A-Boo manikyr med. Strålende rosaglitrende neglekunst fra Maybelline New York: Se på tutorial hvordan man trinn-for-trinn. Push the cuticle with a metal pusher and remove the skin from the .

Steg for steg – Svart-lilla matt-blank gele negler. Bli inspirert og lære nye teknikker med disse videoene av de beste negledesignere i bransjen! NeglAkademiet AS kan tilby det fantastiske og prisbelønte CND Brisa UV Gel system som gir deg lette, vakre og naturlige negler . Termo farger gele for gelenegler er perfekt for de som ønsker å kombinere en.

Vi har testet vårens hotteste negletrend.