Gry sinding facebook

Gründer strategi: Hvordan bli den kundene velger aka #HadetpåbadetKonkurrenter #vinnemarkedsandler Du finner alle strategiene her: Grysinding. Poster masse uten at noen liker eller deler? I denne episoden deler Gry Sinding strategier for mer Facebook engasjement.

Facebook live er det nye hotte leketøyet for sosiale medier. Du synes kanskje det er skummelt å være foran kamera? Hallo – jeg får reise, oppleve ting, treffe nye mennesker. Takk for at du vil ha min “Jukselapp” for Facebook delinger mini guide. Dette verktøyet virker og her helt fantastisk for teamet mitt og min business.

Du tror det knapt kan være sant så du klyper deg i armen. Henrik Sinding er mannen som håndterer Facebook annonser for Gry Sinding International. Henrik er en racer på annonser etter å ha investert . Jeg er Gry Sinding, nordlending, blogger, mental-trener og business-trener som jobber med ledere og gründere som vil ta ut sitt potensial. Lurer du på om Facebook fanside er noe for deg?

Gry Sinding deler hvorfor du burde ha en Facebook fanside og de største fordelene og ulempene med en. Men en slik ”suksessoppskrift” er så mye lettere enn jungelen på hjelpeseksjonen på Facebook (har du vært der vet du hva jeg snakker om.) Jeg sparer mye tid .