Hva kan jeg ha presentasjon om

Jeg må holde et foredrag på engelsk og lurer på forslag om hva jeg kan ha om? Det kan ikke være støtende, og det er den eneste regelen. Jeg kunne fint ha funnet på å holde en presentasjon om hvorfor det er så vanskelig å finne tema for en presentasjon.

Hva med å skrive noe om bruk av webforum som informasjonskanal og sosial arena . Eller hva med foredrag om gleden ved å ha barn,fortelle hva som faktisk er sjarmen med små snørrete neser og årstrassen;))? Må nemlig ha en power-point presentasjon til i mårå i naturfag. Er jo utrolig i vinden for tida med slanking :p kan jo fortelle noe om det.

Jeg skal holde et foredrag på en lukket radiokanal for å vise hva jeg duger til. Det skal være et foredrag på 5-minutter og jeg kan snakke om akkura. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Du bør først og fremst ha klart for deg hva formålet ditt er.

Vis publikum hva de kan forvente å få ut av presentasjonen og hvorfor det er . Det er ille nok med tekstfylte presentasjoner, men når en så leser opp det folk. Skal du snakke i minutter bør du ikke ha mer enn slides. Ring noen av deltagerne og fritt dem ut om hva de kan og hva de forventer seg.

Mange av oss synes at det å holde foredrag kan være en forferdelig.