Hvor tidlig kan man ta eu kontroll

Her får du svar på ofte stilte spørsmål om EU-kontroll. Ja, du kan kontrollere bilen inntil fire måneder før fristen. På den måten kan du til enhver tid ha full kontroll på når det er EU-kontroll frist på bilen din!

Endel amerikanske SUVer og vans, opprinnelig registrert som det man. Når skal bilen kontrolleres, og hvor ofte? Du kan søke Statens vegvesen i ditt distrikt om å få endret kontrollmåneden.

Norske biler må på såkalt EU-kontroll hvert annet år.

EU kontroll kan tas inntil måneder før kontrollmåneden. Jeg skal vel etter planen gjennomføre denne i juli-august eller no, men ønsker å ta den før. Mens feriepengene enda er tilstede for å si det sånn).

Hvor lenge kan man kjøre før man må ta EU kontrol. Men jeg har EU i okt, og vil sikre at den er helt iorden før den selges. Noen som vet om jeg kan ta det feks i august?

Tidligst man kan ta eukontroll på bilen – Bilinnlegg22. Ble ikke EU-godkjent, hvor lenge kan jeg kjøre uten å. Forside › Andre_Forum › Annet bilrelatertBufretLignende14.

Annet bilrelatert: Jeg må godkjenne bilen min før august 06. Det jeg lurer på er hvor tid kan jeg ta EU-kontrollen? SJEKKER NØYE: Ved en EU-kontroll sjekkes hele bilen for feil. Disse kontrollene kan foretas tidligst fire måneder før fristen går ut.

Det er smart å ta kontrollen en god stund før fristen går ut. Man får nemlig ingen ny frist dersom det blir avdekket feil som må rettes opp før bilen.