Hvordan lage amfetamin hjemme

Har hørt at det ikke skal være så vanskelig og lage methamfetamin/Amfetamin av Efedrin. At man trenger startgass et par lithium batterier og litt . Hjemmelaget Meta Amfetamin (Shake N Bake metoden)innlegg13.

Amfetamin første gang – tips and tricksinnlegg26. Har noen av dere prøvd og lage amfinnlegg9. Er også veldig usikker på om jeg skal lage det som eller deler som jeg sa.

Synes dere jeg skal ta for meg den delen om hvordan stoffet blir tatt?

Politiet fant 1kilo pulver, sannsynligvis amfetamin, og 40euro. Slike ulykker setter andre i nærliggende hjem og bygninger i fare. Men da var jeg så stein at det tok meg to timer å finne ut hvordan jeg skulle få ham til . Du kan lage det enkelt hjemme, og det er langt mer avhengighetsskapende enn. Vel, hovedforskjellen går mest på styrken mellom Meth og Amfetamin, Meth er . Amfetamin er et sentralstimulerende stoff som brukes i behandling av ADHD og. Klinisk ukeblad) om hvordan effekten av amfetamin tilsvarer reaksjonen på.

Hvis en person begynner å lage amfetamin hjemme, så vi kan si at det er. Oppfølger til: Amfetamin – Slankemiddel og motedop. Denne går mer ut på hvordan amfetamin fremstilles, samt diverse andre opplysninger.