Hvordan montere turbotrykksmåler

Turbotrykksmåler T Automat – Vog S70innlegg16. Turbotrykksmåler på TDi – Passatinnlegg19. Montering av turbotrykksmåler – Newbiehjelp 😉 – 900.

Hvordan montere boostcontroller og turbotrykksmåler? Er helt ny på det her med turbo, og kjøpte akkurat en Pajero 3TD. Tenkte å stille litt trykk og diverse, men noen som kan forklare hvor en skal . Hvordan lage justerbart turbotrykk – Chevrolet GMCinnlegg10.

Turbotrykksmåler 4-runner – Toyotainnlegg13. Nå har jeg hvert å kjøpt turbotrykkmåler, å skal begi meg utpå å montere den! Men så tenkte jeg, hvordan ser turboslangen ut som skal kobles . Skal montere turbotrykksmåler på bilen i morgen, noen som vet hvordan dette gjøres? Eller hvor er vakumslagen som jeg må koble meg . Kan jeg koble vakumslangen fra ttm inn på vakum til dumpventilen?

Den er koblet inn på baksiden av innsuget. Har montert turbotrykksmåler og den oppfører seg litt merkelig. Nyttige tråder – Les her før du spør (Oppdatert 02)1.

LRforum › Land Rover › Defender ForumBufret13. Defender ForuØnsker å ha litt kontroll på trykket og vil gjerne montere en måler, men hvordan kobler jeg den til for å få til dette? På tomgang osv har jeg ikke noe vacuum, men vet ikke om det er fordi det er diesel eller no.

Har tenkt til og montere turbotrykksmåler på Navara, men veit ikke åssen.