Hvordan skrive kvadratmeter i word

Du kan skrive 2-tallet vanlig, merke 2-tallet og gå på Format – Font og så krysse av for superscript. Hvis du har norsk Wor så heter det vel hevet skrift. Noen wordkjennere her som kan hjelpe meg om hvordan man skriver kvadratmeter i et word-dokument? Noen som aner hvordan man skriver kvadrat tegnet på works/word.

Derefter markerer du 2-tallet, og trykker CTRL+D og vælger Hævet skrift og trykker OK Så er det . ALT+01‚ Word viser dette tegnet som et opphøyet komma (apostrof), mens det skal vises som et. Se for øvrig en innføring i hvordan du skriver brøk i Word. Er det mulig å legge inn en autocorrect-option som automatisk opphøyer. Er så lei av å gjøre det hver bidige gang jeg skriver m2.

Hvordan lager man egentlig tegnet for kvadratmeter? Dersom du mener i en tekstbehandler som Word/Pages eller liknende, skriver du bare . Som jag nu gör skriver jag antingen kvm eller m2. Om man skriver i Word finns detta under menyn Infoga=Specialtecken. Jeg sliter med å skrive kvadratmeter med m opphøyd i i Word.

Hvorfor er det lige jeg bliver ratet irrelevant? Jeg sad på en RHELklient, og testede mit forslag i kwrite, inden jeg skrev det, og der fungerer det .

Hej hajer Hvordan er det lige man skriver m(kvadratmeter) med tallet oppe på en mac ? Du kan skrive brøk på matematisk vis i Word ved hjelp av brøkeditoren. Hurtigtaster i Word for amerikansk tastaturoppsett. Denne artikkelen viser alle hurtigtastene for Microsoft Word. Jeg lurer på hvordan jeg kan få en stor parantes rundt dette uttrykket i word eller excel. Jeg lærer etterhvert hvordan man skal skrive brøkstrek og slikt i forumet.

Hur gör man för att få fram kvadratmeter-tecken på mac? Men menyn Specialtecken finns inte i till exempel word. Jeg har totalt glemt hvordan man skriver kvadratmeter med. Jeg bruger Publisher – men det er nok det samme som i Word og lignende.

Dette kan være nyttig i en rekke situasjoner. For eksempel for å spesifisere et enhetsareal (kvadratmeter), volumet (kubikk meter), skrive kjemisk (valens element) . Här visar jag hur du kan skapa ett eget (anpassat) talformat i Excel med kvadratmeter, eller vilket annat.