Ikmin og ikmaks

Jeg lurer på om det er noen som vet hvordan man måler IKmax ut i anlegget? Nå man ta slutt kontroll i anlegget, måler jeg Ik min og . Jeg må da dokumentere hvilke kortsluttningsstrømmer (IKmaks og IKmin) det er i underfordeling på kursfortegnelsen.

Ingen vern merker forskjell på Ikmin og Ikmaks. Ik maks er 10kv hvordan finner jeg Ik min. Ik,min – vedrører kortslutningsstrømme i kabler – Kortslutninger mellem fase . Ikmax Ikmin Ik3pmax Ik2pmax Ik3pmin Ik2pmin Ik2pmin er jeg rimelig sikker på, miste kortsluttningstrøm som kan oppstå ytterst i en kurs.

Beregning av kabel og vern – Skole og leksehjelpinnlegg13. Fagprøve elektriker – planleggingsdel – Elektronikkinnlegg18. Beregne utløsetid for kortslutning – ByggeBoligbyggebolig. Man må blant annet beregne utløsertid BÅDE med hensyn på Ik min og.

Automatisk utkobling av strømforsyningen ( se ). Måling av overgangsresistansen til jord side 9-11. Brytekarakteristikken til vern som skal beskytte en leder mindre enn eller lik mmskal .