Laks og pesto

I denne oppskriften med laks og pasta bruker Marit Bjørgen pesto som smakstilsetning. En god og lekker rett som er enkel å lage. Ovnsbakt laks med grønn pesto og fullkorn basmatiris.

Enkel og velsmakende rett som er klar på minutter. Skjær laksen i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form. Salt og pepper; ss pesto; cherrytomater.

For familien på farten – her er en herlig, rask laksewok med nudler, og pesto som ekstra smakssetter.

Da er jeg ferdig med siste arbeidsuken og jeg erklærer herved ferien som et faktum, og . Pastasaus: Bland sammen matyoghurt med pesto etter smak, og varm det forsiktig opp i en . Før skulle det være pesto på nesten alt – og mange gikk litt lei av pestoen. Jeg bruker fortsatt mye pesto, og når jeg . Grillet laks med råstekte grønnsaker og pesto. Jeg satser sterkt på at det fremdeles blir mange gode grilldager utover sensommeren og høsten.