Mangler kanaler get

Logg først inn på Min side og kontroller at kanalen du mangler er valgt inn i din tv-pakke. Er kanalen valgt, vil den ligge under Dine kanaler på høyre side i . Du har ikke tilgang til denne kanalen (4) eller Vennligst vent, det kan ta opptil tre timer før du får kanalene du har bestilt? Lurer du på hvilken plass yndlingskanalen ligger på? Da jeg innstallerte GET-boksen for noen uker siden hadde jeg noe sånt som 200.

Hvis du fortsatt føler du mangler kanaler vil jeg anbefale deg å sende TV til . Parabol, kabel-TV og digitalt bakkenett: Hei!

Jeg har nå koblet til en Get Box som jeg har kjøpt, men . Forsøk å koble fra strømmen på Get-boksen, vent i sekunder. Vi anbefaler at du bruker en antennekabel levert av Get. Dersom du mangler kanaler på din nye Get Box II, kan det hende at modemet i Get-boksen må nullstilles: Nullstillingen gjøres på følgene. Mangler de store: Get tilbyr fra og med i dag en rekke kanaler på mobil og brett når kunden er utenfor hjemmet, men kanalene fra TV SBS . Sliter med å få inn følgende kanaler i min GET digitale grunnpakke: -NRKHD -NRKHD -NRKHD -TVHD Det vil si, jeg vet at signalet er . Blir ikke anbefalingene fulgt kan det føre til hakking på noen/ alle kanaler.

Gets nye kabel-TV-dekoder har først og fremst framtiden foran seg. Ruteren mangler også såkalt QoS-funksjonalitet, som vi også mistenker at .

Verken Get eller Viasat kan tilby kanalen per dags dato. Ellers noen som vet om GET har gjort noen endringer i transponderlisten? Jeg får plutselig mye rot med kanaler som ikke virker. Jeg mangler en del enkel kanaler som skal være i min startpakke! Jeg har flyttet til Peppersta kan jeg overta GET utstyret til gammel beboer?

Get tv app gir deg tilgang til kanaler innenfor hjemmet, når du er koblet opp mot ditt. Mangler du brukernavn (mobilnummer ikke registrert) må du sende oss . Dermed forsvinner TVNorge og andre kanaler hos rundt én million abonnenter. Resten er i stor grad RiksTV, Viasat og Get samt en del lokale. NRKs tilbud kan du ta del i på stadig flere plattformer og via ulike app-er i tillegg til som vanlig TV. Med Get tv kan du søke, pause, spole og ta opp programmer rett på Get-boksen.

Som tv- og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv selv . Som kjent har GET et system hvor man kan plukke ut de kanaler man. I tillegg til en rekke andre kanaler som tilhører de samme selskapene. TVmangler fortsatt, og mens appen glimrer med sitt frafall i ATV kan jeg bruke.

Jeg gleder meg til å kutte TV-kabelen, men foreløpig nekter Get.