Min helse app

Logg inn for å se dine egenandeler, bytte fastlege, bestille Europeisk helsetrygdkort, se oversikt over resepter, melde bivirkninger, se din . BufretLignendeFlere av tjenestene i Min helse inneholder personlige helseopplysninger og krever derfor høyeste. BankID app + kodebrikke + smarttelefon/nettbrett, ​Ja. Når du har fått e-resept av legen, kan du bruke tjenesten Mine resepter til å få oversikt over e-reseptene dine. Logg inn i Min helse for å se din kjernejournal.

Tjenesten Min helse ble lansert på helsenorge. Med denne trenger innbyggere nå kun å logge inn ett sted – én gang for å .

Helse-appen viser all informasjon om helse og velvære på ett sted. Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse. Tjenesten gir deg som har fått en eller flere elektroniske resepter (e-resepter) . Ved spørsmål om helse, bestilling/avbestilling av time/resept, eller lignende, ta kontakt med din klinikk.

Ved behov for akutt hjelp, kontakt nærmeste legevakt . E-helse kommer til å revolusjonere helsetjenesten! Legen min var helt over seg første gang jeg viste ham appen, istedetfor at. Her finner du kvalitetssikret informasjon om sykdommer,.

Ved å logge inn får du blant anna tilgang til følgjande tenester på helsenorge. Tieto utvikler e-helseløsning for Helsedirektoratet Min helse på nett skal gi. Boom in mobile health apps and healthcare IT outsourcing.

Min helse, er du nødt til å benytte deg av elektronisk ID. Dine resepter: Slik ser det ut på forsiden når du er innlogget i Mine resepter på helsenorge. I tillegg kommuniserer helse-appen med de andre appene dine, og holder oversikt over alt fra . Min Helse – Johansen har besøksadresse Nittedalsgata 20Akershus. Mobil og mulighet til å laste ned vår gratis app til iPhone og Android. Med mobilappen Bli Frisk for helseforsikring er det enda enklere å få rask behandling når du trenger.

All informasjon om din helse sendes trygt og sikkert.