Min helse mine resepter

En periode fremover vil det være to steder for å se e-resepter. Du kan få oversikt på tjenesten Resepter på Min helse og på mineresepter. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter.

Du kan også gi andre fullmakt til innsyn. BufretLignendeForeldre kan se barns resepter frem til fylte år. Barn mellom 12-år kan be legen merke resepten slik at foreldre ikke får vite om den.

Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse.

Tjenesten gir deg som har fått en eller flere elektroniske resepter (e-resepter) . Mine resepter er ei Internett-basert teneste som er eit tilbod frå Direktoratet for e-helse. Tenesta gir deg som har fått ein eller fleire elektroniske reseptar . Her kan du lese om flere måter å få informasjon om dine gyldige e-resepter på. Når du har fått e-resept av legen, kan du bruke tjenesten Mine resepter til å få full oversikt over e-reseptene dine. Min helse, er du nødt til å benytte deg av elektronisk ID på høyeste sikkerhetsnivå for å logge . For dager siden – Når du har fått e-resept av legen kan du logge inn på mine.

Resepttjenesten på Min helse bygger på opplysninger som er lagret i din . Og spar tid ved å klargjøre e-reseptene dine før du går på apoteket.

Du kan sjekke dette ved å logge inn på Helsenorge. Min lege får kun opp det som det er gjenstående utleveringer på. Vet at for mine medisiner, så legger apoteket alltid til noe tekst som ikke legen har skrevet, så her spares ikke . Min fastlege lar deg finne og bytte fastlege. Terje Wistner, direktør for e-helse og teknologi i Apotekforeningen.

To tredeler kjenner ikke til Mine resepter, sier Terje Wistner. Systemet er en del av den digitale tjenesten Min helse, som bl. I tillegg til innsyn i dine aktive resepter på mineresepter. Min Helse, kan du be om å få utskrift over de gyldige e-reseptene dine på apoteket eller hos . I august i år ble Min helse etablert på helsenorge.

Besøkende kan nå logge seg inn én gang for å få tilgang til Mine resepter, Mine . Tilgang til helseopplysninger stiller spesielt strenge krav til sikkerhet. I dag gjelder dette tjenestene Mine egenandeler, Mine resepter og Mine . Pålogging Min Helse (Bank-ID) med tilgang til: Kjernejournal; Mine resepter; Mine vaksiner; Mine egenandeler; Pasientreiser; Fastlegebytte; Andre tjenester . Også Helse-Norges løsninger vil snart være tilgjenglig med vanlig. Mine egenandeler, Mine resepter og Mine vaksiner, men .