Mine sider telenor

Administrer bedriftens abonnement på Min Bedrift. Med Mitt Telenor-appen får du full oversikt over forbruket ditt, både i Norge og utlandet. Angi brukernavn og hvordan du ønsker å motta engangskoden.

Mine sider, Mitt Telenor, Mine Meldinger og Mobilt . Hvordan ønsker du å få tilsendt brukernavnet? Angi mobilnummeret ditt for å motta engangskode på SMS. Engangskoden er nødvendig for å gjenomføre registeringen.

Innloggingen til mobil som du kjenner i dag vil bli avviklet og erstattet av Mine sider. For å få tilgang trenger du derfor å opprette en ny bruker. Logg deg inn for å få mest mulig glede av ditt abonnement fra Telenor. Angi brukernavn og passord for å logge på Mine sider. Mine Sider gir deg full oversikt over kundeforholdet ditt til Telenor.

Her kan du sjekke mobilforbruk, endre bredbåndshastighet og bestille tilleggstjenester. Hvor finner jeg MMSene mine på min side hos Telenor? Den her iCrap telefonen min nekter å ta i mot MMS, å derfor må jeg se de på .