Mitt telenor app

Funksjonene i Mitt Telenor er mange, og med appen installert er det mye du kan ordne selv. Last ned ved å sende MT til 22eller ved å klikke på en av . Med Mitt Telenor-appen har du alltid full kontroll på forbruket ditt, enten du er hjemme eller i utlandet.

Med Mitt Telenor-appen har du alltid full kontroll på forbruket ditt, enten du er. MT til 22eller ved å klikke på en av lenkene under. Mitt Telenor er en app som til enhver tid hjelper deg å holde full oversikt over mobilforbruket ditt. I tillegg til å se påløpte kostnader, kan du helt .

NOTE: This application is intended for use with Telenor Norway subscriptions. Stay in control of your Telenor account on the go with the free Mitt Telenor app. With the app’s easy-to-use features, Telenor customers can manage data at . App’en Mitt Telenor, vil ikke vise forbruket på mine mobile bredbåndsabb. Feilmelding Det har oppstått en feil, Vent litt og prøv på nytt Nå har jeg. Appen Mitt Telenor kommer med et eget sikkerhetstillegg for Android.

Mitt Telenor er en oppdatering av faktura-appen, og gir deg full kontroll. Vi har spurt kundene hva de ønsker i en app, og har allerede tatt med . Med Mitt Telenor-appen har du alltid full kontroll på forbruket ditt, enten du er .