Mitt telenor passord

Funksjonene i Mitt Telenor er mange, og med appen installert er det mye du kan ordne selv. Last ned ved å sende MT til 22eller ved å klikke på en av . Med Mitt Telenor-appen får du full oversikt over forbruket ditt, både i Norge og utlandet.

For at du skal å kunne bytte passord må vi først sende deg en engangskode. Mine sider, Mitt Telenor, Mine Meldinger og Mobilt Bedriftsnett . Her finner du veiledning for hvordan du kan få nytt passord til din Online-epost. Her får du oversikt over alle apper fra Telenor, laget for å gjøre det enklere.

Med Mitt Telenor-appen har du alltid full kontroll på forbruket ditt, enten du er . Her kan du bestille nytt passord for online. Ved å logge inn på Mine sider på telenor. Hvordan logger jeg på Mitt Telenor appen når telefonen min har Netcom-abonnement.

NOTE: This application is intended for use with Telenor Norway subscriptions. Med appen Mitt Telenor får du en fullstendig oversikt over ditt kundeforhold. Legger fakturaene i Mitt Telenor-appen. Jeg ringte ikke da jeg endret passord på mine sider via telenor.

Da Kristin Westbye var midt i et husskjøp sperret Telenor mobilen hennes uten varsel. Og hun er ikke den eneste som har opplevd at dårlige . Sikkerhet i Mitt Telenor-appen består av to tjenester: Antivirus og Sikker surf. Sørg også for å bruke ulike passord på forskjellige nett-tjenester . Jeg har en såkalt familiekonto, dvs at jeg har mitt eget brukernavn og passord under hovedkontoen (med et annet brukernavn/passord). Tilbyder oppfordret deretter klager til å endre passord på Mine Sider.

Telenor skal ikke kunne endre passord sånn uten videre. Modemet mitt er et VDSL-modem, men påloggingen burde være lik uansett. Vi har endret navnet til mitt djuice og lagt til mange nye funksjoner. Kjøp pakker og tjenester til bruk i Norge .