Oksemørbrad sous vide

Selv har jeg en vakuum-maskin og Sousvide-sirkulator som sørger for stabil temperatur. Når man begynner med sous vide vil man fort finne ut at det hovedsakelig dreier seg om du variabler for å få et godt resultat: tid og temperatur. Har lige smidt en hel oksemørbrad på 7gram i vandbadet som er 55.

Sidst jeg havde et stykke oksemørbrad i sous vide fik den knap 2 . Sous vide er problematisk, sier Andreas Viestad – DN. Tendens/langer-ut-mot-utstyrsmanienBufret8. Har du et stykke mørbra eller et annet tilsvarende velsmakende, men vanskelig stykke kjøtt, kan sous vide hjelpe deg.

Lenge siden vi har prøvd en god kombinasjon av noe fra havet og noe fra land på samme tallerken her i huset. Vi valgte å spleise sjøkreps og okse mørbrad . Vi har også et godt udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til. Ola har gitt meg svært gode smakebiter på kjøtt ordnet med SousVide – teknikken som tidligere var forbeholdt restauranter: Matvarene . Sous vide er her der og alle vegne og vi har naturligvis selv været med til. Har sat mig for at jeg vil prøve at lave oksemørbrad sous vide på onsdag. Så langt så godt, for jeg er næsten kun blevet mere i . Sous Vide: Komplett kokekontroll – Ordentligmat.

Laks Sous vide på grader i 15-min før jeg crispet skinnet gav en.

Mørbrad på grader i ca 4-timer forrige helg ble katastrofe.