Opphøyd i 2 mac

Jeg sliter med å skrive kvadratmeter med m opphøyd i i Word. Eplemac skrev: Så hvis noen vet om en Shortcut så mottas det med stor takk. OPPHØYD-I-funksjon-d3f2908b-56f4-4c3f-895a-07fb5. Returnerer resultatet av et tall opphøyd i en potens.

I for å angi hvilket tall basetallet skal opphøyes i, slik som 5^2. Hei , jeg sliter med Mac og å få lagt inn e opphøyd i x ? Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Disse er definert som egne tegn, og kan fåes ved alt+01og alt+0179. Windows: Hvordan skriver jeg opphøyd i annen på pc’en?

Altså det jeg vil er å få et sånt lite hevet 2-tall. Hvordan få opphøyd/nedsenket tall i word. LØST] Opphøye et tall – Annen programvare – ITpro Supportforumitpro.

Hjem › Programvare › Annen programvareBufretLignende5. Eventuelt høyreklikk på merket tall, og velg Skrift fra hurtigmenyen. Hold nede Shift og Command -tastene og trykke + tasten.

Bare at to tallet skal være lite og opphøyd. Jeg er ingen dataekspert, men hvor skal du skrive det? Jeg må skrive og et lite ett tall og prosentsymbolet: hvordan får jeg til det i. Om det bare er utseendet til tall opphøyd i tall du vil ha så vil . På oppgave c står det at P(X)= men jeg tror jeg klarte å skrive.

Utrolig teit, men har bare skrevet inn uttrykk opphøyd i tall, som jeg da bruker. Noen som kan forklare hvordan dette gjøres (på mac hvis det har noe å si) ? Hevet og senket skrift trenger du for eksempel ved noen formler, noen uttrykk for mål eller matematiske uttrykk: mog COer de vanligste eksemplene der du . GeoGebra finnes for både Windows, Mac og Linux, og kan lastes ned fra Norsk. Vi vil tegne grafene til funksjonene $f(x) = 2x^2$, $g(x) = -x$ og $v(x) = 4x^3$. Vi ser at vi bruker en hatt (^) for å angi opphøyd i. Hvordan få lite 2-tall som i OKommunikasjon.

Nå har jeg bare Mac-versjon her hjemme, men jeg mener at hvis du trykker. Jeg mener å huske at jeg har sett det der, men det er mulig at det bare er opphøyd i som er der. Teller opp antall ruter i området E6:Esom har verdien 2. Er lik, x = y betyr x og y representerer samme ting eller verdi.

Her kommer det fram opplysninger om de uli-. Vi har lagt inn funksjonen f(x) = −5x + 2. Slik legger du autokorrektur inn i Office 20for Mac. Dersom man skriver x^ blir tallet automatisk satt til superscript (opphøyd) når man .