Overføre filer fra mac til ekstern harddisk

Jeg kobler den til Macen for å legge over filer, filmer, musikk etc. Macen, til den eksterne harddisken som jeg har koblet . Hvordan kopiere filer til min eksterne harddisk?

BufretLignendemed en ekstern harddisk , kan du overføre store filer ut av Mac-maskinen for å frigjøre plass på den primære interne harddisken. I går kjøpte jeg min første mac en 2iMac, så langt veldig fornøyd. Men vil selvsagt få flyttet alle mine filer og bilder til en ekstern hardisk. Noen som har peiling på hvordan jeg kan løse .

Kopiere filene fra PCen til eksterne eller flyttbare lagringsmedier, og så bruke de mediene på Mac for å overføre filene til harddisken. Når du har både Mac og PC i samme hus kommer problemet: Hvordan. Etter en stund prøvde jeg å overføre noen filer til harddisken (koblet til macen), men absolutt ingen filer vil kopierers over. Her er ni måter du kan overføre filer mellom Mac-er på.

Apples Time Capsule, kan du koble en ekstern harddisk via usb. En kort visning av hvordan man flytter filer ut til ekstern harddisk i. Jeg koblet til harddisken igjen, men nå vil ikke Mac`en lese harddisken. En ekstern harddisk jeg har benyttet for bildebackup.

Mac´en ikke finner harddisken etter den har gått i dvalemodus dersom jeg ikke overfører filer.

Til en ekstern harddisk tar jeg jevnlig kopier av bildearkivet via. Jeg bruker harddisker fra WesternDigital og G-Tech. Der er mange der har problemer me at de ikke kan overføre filer til en ekstern harddisk, lige så snart den kommer i deres Mac. Overføringsassistent som du har på Mac-en kan du enkelt overføre filer fra . Gå til Få Wondershare TunesGo(Mac) til å eksportere bilder fra iPhone å. Et utmerket program for å overføre bilder fra iPhone å. Stream på iPhone å det eksterne kjøre på Mac.

Med en ekstern harddisk , kan du overføre store filer fra din Mac-computer for at frigøre plads på din primære interne harddisk. Jeg kan sagtens overføre ting fra den eksterne harddisk til min mac men. Og kan man på denne måde overføre filer på tværs af systemerne?

Så som du kan se i vinduet start av forhåndsvisning, Klikk på den “Filen”. Dermed kan du enkelt overføre bilder til eksterne harddisken på Mac ved å dra og .