Presentasjon om meg selv tysk

I morgen skal jeg holde en presentasjon på tysk, om meg selv! Tysk Presentasjon – Trenger hjelp med manusinnlegg26. Tysk presentasjon om meg selvinnlegg20.

Tysk prøvemuntlig – framføring om meg og min familieinnlegg29. Trenger hjelp med tysk presentasjoninnlegg23. Fortell hvem du er – på tysk – Reiseliv Vg- NDLAndla.

Her viser vi eksempler på enkel formidling til tysktalende gjester.

Når en tysker henvender seg til en voksen person, både i jobbsammenheng . Karakter 5+ Notater til tysk prøvemuntlig eksamen, 9. Notatene inneholder stikkord til grunnleggende samtaler på tysk. I denne videoen lærer du å presentere deg sjølv på tysk. I denne leksjonen lærer elevane å fortelje om seg sjølve og familiane sine, og her blir det.

Sjå på stamtreet på den pretekstuelle sida og snakk om kva familiemedlemmene heiter på tysk. Jeg jobber for tiden som research planner hos mediaagenturet OMD Norway, etter å ha flyttet hjem fra Tyskland i påsken. Jeg skal ha en kort presentasjon av meg selv i tysktimen,men veit ikke akuratt åssen jeg skal skrive det jeg vil si på tysk så det blir rett.

BufretLignendeEn tysk tekst om fotballspilleren Bastian Schweinsteiger, kan brukes som foredrag og stil.

PowerPoint-presentasjon på tysk om brødrene Grimm. Uformell vurdering av muntlig presentasjon.