Puste inn salmiakk

Jeg skulle vaske do i sted og blanda ajax og en god slump salmiakk med litt varmt. Jeg var sår i halsen i uker etter å ha pustet inn salmiakk. Først da kom jeg på at jeg hadde vasket stekeovnen med salmiakk fire-fem.

Når de har pustet inn slikt lenge, eller det er høy konsentrasjon, . Hva er bivirkningene på å puste inn for mye salminakk? Vi har fått feber og oppvask,sløv og disorientert, . Nå lukter det salmiakk i hele huset uten at jeg har noen særlig mulighet. Er det farlig for meg å legge meg å puste inn dette i 7-timer, og kan . Avløpsåpnere; Stekeovnsrensere; Rengjøringsmidler med salmiakk.

PUSTE INN DAMP: Damp som pustes inn, kan gi alvorlige lungeskader. Det står jo at det er etsende, men når bør en ta kontakt med lege hvis man han pustet inn mye av det? Vasket kjøkkenet med vann og salmiakk i . Klorin + salmiakk= syk (utenfor tema) – Baby og barn. Salmiakk og klorin skal ikke blandes – helsenorge. BufretLignendeKlorin og salmiakk må ikke blandes, da de kan danne en irriterende gass, kloramin,.

Kombinasjonen salmiakk og klor gir en kjemisk reaksjon.

Salmiakk og klor er jo sterkt å puste inn hver for seg også. Forgiftning vil si at et stoff kommer inn i kroppen og gjør skade. Vaskemidler som salmiakk, Klorin, maskinoppvaskmiddel og soda. En forgiftet person kan trenge nøye overvåkning, blant annet av pust og hjerterytme. Jeg blandet, ikke salto, salmiakk og kaffe, men Domestos, salmiakk og.

Men ein må sjølvsagt passe på å ikkje puste inn salmiakkdunsten. Så lurer jeg på om det er farlig at jeg puster inn lukten fra salmiakk når. Blander du klorin og salmiakk, kan det skade helsa di. Pustet inn gassen og merker at det etser i halsen, oppe. Hvis mennesker hadde tatt skade av å lukte på salmiakk én gang, så hadde vi ikke . Jeg har hørt at det farligste er innåndingen, f. Da hun på nattetid sto opp for å gå på do, to timer etter at hun satte alt inn i ovnen, oppdaget hun at katten hennes hadde kastet opp.

Hei, jeg lurte på eventuell hvor stor skade små barn 0-år kan få av å puste inn salmiakk og klor (ikke blandet, men hver for seg)? En gang kræsja han til og med bilen i salmiakkrus. Jeg vet at salmiakk sikkert ikke er det beste for miljøet.

Eddik og sitronsyre er sure, salmiakk er basisk. Det kan utvikle en gass som er helseskadelig å puste inn. Min mor hadde laget en bolle med vann og salmiakkspiritus, slik det står i oppskriften.

Jeg tror hun må ha pustet i seg gassen som oppsto, for det stinket.