Salmiakklukt av svette

Trodde først det var utstyr og klær, men etter at dette nesten har blir desinfisert med klor og eddik tror jeg det kommer av svetten. Det som lukter av svette er ammoniakk som dannes av at bakterier på huden som bruker urea som energikilde og bryter det ned til ammoniakk . Dette er et vedvarende fenomen/ som har vart spesielt .

Jeg har i lengre tid hatt ei utrolig sterk salmiakk lukt av svetten min. Etter ei kondisjonsøkt da t-skjorta er gjennombløt av svette kjenner jeg . Dette er veldig pinlig, men de siste månedene har jeg begynt å svette mye, og svetten min lukter rett og slett kattepiss! Ammoniakklukt under trening – Helse – Diskusjon.

Ammoniakklukt under trening – posted in Helse: Enkelte ganger når jeg trener(styrke) merker jeg at svetten min lukter ammoniakk. Svette også kalt perspirasjon eller transpirasjon innebærer utskillelsen og fordampning av vannholdig væske fra svettekjertler i huden. I den perioden merket jeg ikke noe til salmiakklukt av svetten. Jeg svetter også veldig mye på trening, og den lysegrå t-skjorta mi var nesten . Jeg har begynt å trene på helsestudio for et par mnd siden. Har vært med på 3-spinningtimer (Sykkel) der det er . Vond lukt fra underliv – Gynekologi og graviditetinnlegg28.

SALMIAKKLUKT – Trening og fysioterapiinnlegg13. Lukter salmiak av svetten – Trening og Kosthold – VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › Trening og KostholdBufretLignendeHar lest litt og funnet ut at det lukter salmiak av svetten når muskler forbrennes. Uansett faen hvor mye karbohydrater jeg spiser før ei hardøkt lukter det like . Svetting er en naturlig prosess og er en mekanisme som kroppen bruker til å opprettholde mest mulig stabil temperatur.

Dette med salmiakk lukt av svetten er faktisk noe som mange som trener en del kan merke. Det kommer som oftest av at kroppen kommer inn i . Det med salmiakk lukt av svette kan tyde på at kroppen er i en katabol fase (nedbrytingsfase). Er du sikker på at du får i deg nok energi i forhold . Noen andre som kjenner en slags salmiakk lukt når de trener. I det siste så har jeg merket en smygende ammoniakklukt av svetten min gjennom treningen. Har et relativt høyt inntak av proteiner, så regner . Amoniakk er ellers en vanlig bestanddel i svette.

Dette er mer sant, hvis treningen er ofte ute og en stor mengde av kroppen vann går tapt gjennom svette. Derfor er det bra at du spiser tilstrekkelige mengder . Flere elementer i maten vi spiser oljer er vanskelig å ende opp med å bli utskilt i svette. Kjøttetere som spiser mye sterk mat, er påvirket av utslipp av ammoniakk . Visste du at den som trener ofte svetter mer enn en person som er inaktiv?

En sterk ammoniakk lukt til urinen indikerer ofte lett dehydrering. Når du ikke erstatte væske tapt ved svetting under trening, blir urinen konsentrert, .