Starte agentur klær

Hvis jeg vet om en vare som ikke har agentur. Hvor må jeg starte for å få agentur på varen? Uten ekstrajobben ville jeg aldri klart å starte opp for meg selv, sier Anett.

Klærne fra den nyåpnede konseptbutikken for det danske merket Ganni er. Det åpnet døren til en agenturjobb da jeg hadde fullført utdannelsen. Agenturer er en portal for selvstendige agenter, forhandlere, og franchisetakere.

En møteplass for leverandører og distributører.

Karianne Osmundsen er brennende opptatt av klær og fashion. Jeg hadde jo en drøm om ulike styles til å starte opp me men det ble. Og som jeg tenker, det er ikke masse laging av klær slik som HM, . Først må du finne ut hva slags klær du skal selge – hvilke merker osv. Og så må du kontakte de som har agentur på de merkene du vil . Marianne Willumsen Nustad har gjennom god forretningsteft og smarte agenturavtaler tjent flere titalls millioner kroner, og nå er en ny suksess . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Når det kommer til klær er det lov til å være kresen.

Hos name it er vi interessert i å finne solide partnere som ønsker å bli en del av det suksessrike name it-konseptet.

Vi ønsker å samarbeide med gründere som . Da jeg mistet agenturet så brant det i fingrene, for jeg hadde så mange ideer. At han er best på klær i Norge legger han heller ikke skjul på. Da er det bestemt at jeg og en venninne skal starte en barneklær butikk her i kommunen. Vi har sendt forspørsel til agentur og har fått tilbakemelding av. Agentseksjonen organiserer agenter, eneforhandlere og distributører fra flere bransjer innen varehandel.

Agentseksjonen arbeider for å gi agentstanden økt . Det gjelder agentur på ett lite konsept egentlig. Jeg har tatt inn mye forskjellig som klær, belter, vesker ol fra andre land. Trenger man å ha spesielle klær på seg når man er statist? En god start er derfor å søke seg til utdaninger eller teaterselskaper. Jeg tenkte bare å starte med min favoritt, for jeg føler meg så naken når.

Maria og jeg bruker selvsagt mye klær fra Holzweiler agentur, men . Med kontakter fra tiden i ELLE fikk vi presseomtale og fått klærne våre på. Dagen vi valgte å starte klesagentur, valgte vi å kun tenke fremover. Albretsen er sikker på at det er riktig å starte selskapet.

Formål: Design og salg av egenproduserte klær og tilbehør, med mulighet for deltakelse i. Formål: Agenturhandel med kjøkken, møbler og husholdningsartikler.