Steketid pizza varmluft

Det mer eller mindre uttalte målet for pizza er å holde pizzastykket i kanten uten at tippen . Varmluft: Om du vil steke eller bake på flere nivåer samtidig. Men det å steke en pizza og få den perfekt er ikke alltid like lett.

Du må nemlig ha maksimal temperatur med varmluft og undervarme. Eller noen som har gode tips til å holde pizzaen varm og klare. Med varmluft går det fint å steke to samtidig (har også stekt tre stk. samtidig). Hvor mange grader steker dere hjemmelaget pizza på? Forbruker › Mat og DrikkeBufretLignendeSkal ha endel gjester på hjemmelagd pizza til helgen.

Bruker du tykk bunn, alà American pan pizza, så må du nok steke på. Etter snart 1/år med matblogging har det blitt publisert en del pizzaoppskrifter på bloggen, med litt forskjellige bunner og fremgangsmåter. Når er det absolutt bedre å bruke varmluft og bør jeg ha mindre. Men hvis jeg skal steke flere pizza tar jeg de på varmluft, veldig greit at all . Jeg bruker varmluft til alt untatt brød og langsteking av kjøtt. Vi nordmenn er vant til å steke pizza etter anvisningene på.

Litt før jeg setter inn pizzaen skrur jeg over ovnen på varmluft med grill.