Telia min side

BufretPå MinSide kan du administrere og få informasjon om abonnementet ditt. Her kan du blant annet: Sjekke forbruk; Se faktura; Endre og bestille tjenester; Endre . Logg inn for å få oversikt over ditt abonnement.

Bruker-ID er ditt mobilnummer (siffer) eller mobilt bredbåndsnummer (siffer). Alle brukere i selskapet kan opprette en profil på Min side. Bruker i en bedrift har ikke rettighet til å endre abonnementet eller legge til tjenester, men får tilgang til . Min side gir deg full oversikt over ditt kundeforhold hos oss.

Tast inn ditt mobilnummer, så sender vi deg midlertidig passord på SMS. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Steg Registrering Telia min side Først må du logge deg inn på NetCom min side, registrer deg første gang her!

Få oversikt på MinSide På MinSide kan du administrere og få informasjon om abonnementet ditt. Mitt Telia (tidligere NetCom) gir kunder med SMART-abonnement oversikt over mobilbruk. Det kan være kjekt å ha kontroll på kostnadene som kan komme .