Truxal 15 mg

TABLETTER, filmdrasjerte mg, mg og mg: Hver tablett inneh. Idag var jeg hos lege, etter et par psykiske knekker i det siste. Har store søvnproblemer, og fikk utskrevet 15mg .

For søvnproblemer er doseringen 15-mg, og settes individuelt av legen utfra individuelle behov. Truxal er, i motsetning til mange andre . Fått utskrevet 25mg Truxal mot søvnproblemer Rus på legemidler. Jeg har brukt truxal 15mg 15mg 30mg daglig.

Litt små trøtt første 14dagene men nå etter 2mnd er jeg fornøyd. Run bikonveks, mørk brun, filmdrasjert tablett. Truxal er kontraindisert hos pasienter med hjerte- karsykdommer . Jeg går på sånne truxal tabletter for å få slappet av og sove på kvelden. Kan dele den i to og trappe ned til mg.

En vanlig daglig dose vil være: ved søvnforstyrrelser: 15-mg, ved angst og . Jeg tar Truxal ved behov, som er et annet antipsykotikum. Nå tar ikke jeg noen høy dose av dem (til mg). Klorprotiksenhydroklorid mg, mg og mg.

Truxal Tab mg Sjekk tilgjengelighet i ditt Vitusapotek: Finn apotek . Truxal anvendes til behandling af psykoser. Jeg har fået udleveret stk truxal á 15mg. Jeg vil selvfølgelig tage mine Truxal som de skal, . Truxal enthält die aktive Substanz Chlorprothixen.

Truxal ist ein Arzneimittel zur Behandlung spezieller geistig-seelischer E. Milyen típusú gyógyszer a Truxal és milyen betegségek esetén alkalmazható? A Truxal klórprotixén hatóanyagot tartalmaz. Truxal mg en mg filmomhulde tabletten. Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er .