Vilken kabel är plus och minus

Någon som kan hjälpa mig att lista ut vilken utav sladden som är plus och minus? Har just hämtat ut ett paket med DRL-lampor från Kina men blev lite förbryllad över färgerna på de två sladdarna. Nu efter förklaringarna kring plus och minus på respektive kabel, att man.

Men kabeln bryr sig inte om vilken färg den har, sålänge man . Bygga egen RCA-kabel – Modifikationer och egna konstruktioner. Hur kopplar jag kablarna till moderkortet? Forumindex › Elektronik › AllmäntBufretLignendeOversett denne siden10.

Men vilken kabel ska kopplas på plus respektive minus? Kablarna från transformator är ena med text på och den andra är vitstreckad då är . Svart/vit så är svart plus och vit minus. Av kopplingarna att döma så går det ej att avgöra vilken kabel som är plus/minus. Originalhögtalarna har en kabelsko som jag inte förstår mig . Om du har Volvos originalsats för extraljus så ger CEM ut minus styrsignal till . Om jag har 2st färgade kablar som jag inte vet vad som är va hur kan jag ta reda på vilken som är plus och vilken som är minus utan att följa . Vad är plus och minus på högtalarkabelninnlegg26.

Ska jag montera strömbrytaren på pluss eller minus.

Om du ska mäta vilken kabel som är +volt så ska du ställa. En högtalare brukar ha runt 3-ohms motstånd mellan plus och minus. Viktiga är väl att rätt kabel från förstärkaren möter rätt anslutning på . Fick ett tips på ett annat forum att jag KUNDE kapa av kabeln till trafon och koppla in dessa ändar i en.

Nu kan jag förstås köpa vilken tvåcells-LiPo som helst och ansluta. Hur ska jag veta vilken kabel som är + och vilken kabel som är minus av . Färgerna på kablarna är brun och blå, vilken är plus? Men brun är vanligt som minus på bilar om du vill chansa. Frågan är vilken kabel som är minus respektive plus i originalinstallationen? De nya högtalarna har ju inte Saabs originala kontaktstycke så jag . Från skivspelaren kommer en delad slad en röd och en svart.

Den markerade har alltid varit minus för min del. Plus är alltid röd men en del kablar är ju märkta med pilar vilken riktning ljudet skall gå i . Alltså vilken till röd och vilken till svart? Däremot brukar man koppla märkt kabel till plus och omärkt till minus så koppla silver till plus och . Har läst på Internet att +plus ligger på stiftet i mitten. Hur svårt är det att dra en kabel från batteriet med kontakt som man kan smyga fram .