Voksenlærling elektriker lønn

Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. Lurer du på hva du skal ha betalt i lærlinglønn? Lønn før elektrikerlærlinger og IT-lærlinger.

Har prøvd å få meg lærlingplass som elektriker p. Hvordan bli elektriker i voksen alder med realfag i. Bli voksenlærling – Annen utdanninginnlegg2. Treningsforum › Generelt › Åpent forumBufretLignende19.

Jeg har nå jobbet i omtrent mnd som voksenlærling elektrikker og stortrives i jobben. Men jeg får en lønn på kun 50kr/t, og dette mener vist . Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. Lønna for øst-europeere skaper full krangel blant NHO-toppene. Jeg er voksenlærling, jeg har tatt grunnkurs elektro (reform94) og . Hei jeg er år, å skal til vintern ta eksamen VGelektrikerfagene, etter det starter jeg å jobbe som lærling, så lurte jeg på om jeg måtte . Karriereskifte (Vil bli Elektriker)innlegg19. Arbeidslivpolitikk/Arbeidsvilkar1/Tariff-/Lonnssatsene-2015/Bufret.

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg.

Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Lønnen du får beregnes ut fra begynnerlønnen hos en arbeider med fagbrev i yrket du tar utdanning i.